top of page

WAT HOUDT DAT EIGENLIJK IN?

6.png

Bijbeljournaling is een laagdrempelige manier van omgaan met de Bijbel. Het heeft heel veel mogelijkheden, van heel creatief tot meer basic, van bezig zijn met verf tot meer eenvoudig met markers.

Je hoeft dus echt niet super creatief te zijn.

Eigenlijk is het een heel fijne manier om dichter bij God te komen. Bijbeljournaling hoeft niet in je Bijbel, het mag ook in een notitieboek of map. Het is vooral een manier om God en de Bijbel op een mooie manier beter te leren kennen.

IMG_8198.jpeg
7.png

Ik geef (introductie) workshops Bijbeljournaling voor beginners, gevorderden en voor iedereen die geïnteresseerd is in geloof creatief vorm geven. Dat kan bij je thuis (groep van minimaal 5 personen) of in je kerk, groep of gemeenschap. 

Hieronder zie je wat voorbeelden zodat je een beetje een beeld krijgt van hoe Bijbeljournaling er uit kan zien. En bedenk, Bijbeljournaling is heel persoonlijk, het is iets tussen jou en God en een hele mooie manier om creatief in je geloof te groeien!

Wil je meer weten?

Stuur me gerust een bericht!

Wil je graag dat ik in jouw kerk of groep kom om een introductie Bijbeljournaling te geven? Dat kan, neem dan contact met me op, dan kunnen we samen overleggen hoe we dat gaan aanpakken. 

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page