top of page

21 dagen, 21 woorden

Misschien heb je het al meegekregen maar we zijn vorige week gestart met een mini-projectje van 21 dagen, ter voorbereiding op de de 40-dagentijd, die begint op 14 februari.


We zijn nu op dag 6 en elke dag post ik op Instagram en mijn Whatsappkanaal Geloof in uitvoering een woord en een Bijbelvers, gebruik het woord in een gesprek of doe er iets creatiefs mee.


Als extraatje heb ik van het eerste deel van de 21 dagen een te printen versie gemaakt, het is een puzzel die je kunt gebruiken als eh...puzzel maar ook kun je de kaartjes los gebruiken en er iets creatiefs mee doen, in je Bijbel of in een apart boekje. De puzzel kan je nu gratis downloaden in mijn shop. Kijk er gerust ook even rond, misschien zie je nog wel meer leuks ;) en ik zal de shop de komende tijd nog meer gaan vullen met handige, creatieve projecten die je kunnen helpen groeien in geloof.Lees iets meer over het 21-woorden projectje in mijn vorige blog


liefs Renneke

Comments


Abonneer voor blogupdates / sign up for blog updates

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page