top of page

Eendjes en rijtjes

Bijgewerkt op: 17 nov. 2022


Hallo allemaal, het thema van deze BJ/ST-sessie op woensdag is “Ducks & Rows”. Over het niet allemaal voor elkaar hebben en hoe & waarom dat oké is. Je bent allemaal van harte welkom om mee te doen, hopelijk tot woensdag!

Ondertussen is het mooi weer in Nederland en breng ik veel tijd door in mijn tuin om erin te werken of... nou ja, erin te werken. Ik blijf de vogels in de zomer voeren en vanaf waar ik zit terwijl ik op mijn laptop werk, kan ik ze bekijken. Een van de simpele genoegens, gewoon zitten en vogels kijken. Sommigen van jullie weten misschien dat ik die tekst op mijn arm heb getatoeëerd "Look at the Birds", een dagelijkse herinnering om je geen zorgen te maken.


Ducks and Rows


Hi everybody, the theme for this Wednesdays BJ/ST session is “Ducks & Rows”. About not having it all together and how & why that is ok. You are all welcome to join us, hope to see you on Wednesday!

In the mean time the weather is good in Holland and I am spending a lot of time in my garden either working in it or….well, working in it. I keep feeding the birds during summer and from were I sit while working on my laptop I can watch them. One of the simple pleasures, just sitting and watching birds. Some of you may know that I have that text tattooed on my arm “Look at the Birds”, an everyday reminder not to worry.


Commenti


Abonneer voor blogupdates / sign up for blog updates

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page