top of page

over blijven groeien,

bloeien en dienen


Alweer bijna een jaar voorbij, een jaar waarin er veel gebeurde, zowel in de wereld als voor mij persoonlijk. Het was een onrustig jaar en nu ik dit schrijf heb ik net de MRI gehad van mijn rug, volgende week de uitslag. Onzeker dus maar ondanks dat voel ik me gedragen door God.


Al een jaar of tien kies ik aan het einde van elk jaar een woord voor het volgende. Een woord dat gedurende het hele jaar met me mee gaat. Mijn woord voor 2024 was 'Groeien' (in geloof) en dit woord neem ik mee in 2024 samen met het woord 'Dienen'. Dienen is een interessant woord, ik las een mooie beschrijving: Dienen is zonder enige vorm van eigenbelang iets voor de ander doen.'


Zoals ik al eerder melde wil ik het komende jaar via mijn website een aantal creatieve plannen aan gaan bieden, startend ca half februari met het eerste plan "Welkom in de Wildernis". Het is erg leuk om deze plannen te maken, het creatieve, de teksten schrijven ed. Maar nu komt er ook de vraag in me op, hoe kan ik met dit project God dienen?


'Dienen is zonder enige vorm van eigenbelang iets voor de ander doen.'

Als ik hier zo verder over denk besef ik me ineens dat we dit eigenlijk elke ochtend als we wakker worden zouden moeten vragen of beseffen, hoe kan ik God vandaag dienen? Misschien kan je daar eens over nadenken de komende dagen. En misschien mag het een voornemen zijn voor het komende jaar daar meer bij stil te staan. Het is in ieder geval mijn voornemen, of meer nog, een besluit!


Om het jaar fris te starten ontwierp ik een aantal achtergrondjes voor je telefoon. Je kunt gewoon op de afbeeldingen klikken en ze downloaden. Hopelijk mogen ze je helpen groeien in geloof!Gods zegen over je nieuwe jaar.

Warme groet, Renneke


1 Comment


Dankjewel voor het delen Renneke, zo bemoedig en bekrachtig je mij ook weer. We kennen elkaar niet persoonlijk maar we zijn verbonden zussen in Christus. Ik bid voor 2024 je kracht, wijsheid en rust toe. Warme groet van Esther

Like

Abonneer voor blogupdates / sign up for blog updates

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page