top of page

Puur Geloof in uitvoering: lezen, horen en niet stilzitten

Het is alweer bijna april, waar blijft de tijd! Ondertussen ben ik alweer een aantal maanden aan het revalideren na m'n rugoperatie, het gaat aardig goed. Wel nog wat balansproblemen en ik mis kracht en gevoel in m'n benen, maar dat heeft tijd nodig.


De afgelopen maanden heb ik naast revalideren, vooral op Instagram, aandacht besteed aan bidden en Bijbellezen. Dat laatste wil ik nu wat meer vorm gaan geven door elke dag de Bijbel te lezen.


Want door de Bijbel te lezen leer je God kennen en kan je groeien in geloof.


Vanaf woensdag 29 mei deel ik dagelijks een Bijbeltekst op Instagram (@geloofinuitvoering) en op Whatsapp. Als je het wil kun je me op deze kanalen volgen. Ook heb ik kaarten ontworpen van de komende 24 Bijbelteksten, deze kun je (gratis) downloaden via mijn webshop samen A4 papier dat ik heb ontworpen. Je kunt de kaartjes uitprinten en knippen zodat je ze bijvoorbeeld dagelijks neer kan zetten op een mooi plekje. Ik zet er een waxinelichtje bij die ik aansteek voor ik de tekst lees. En dan proberen de tekst gedurende de dag mee te nemen en te overdenken.
Op mijn andere Instagramkanaal @geloofinuitvoeringcreatief wil ik dagelijks iets creatiefs delen dat met de Bijbeltekst van de dag te maken heeft.


Vooralsnog 24 dagen maar dat kan heel goed langer worden, misschien wel een aantal maanden, misschien wel een jaar.....ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat de Bijbel trekt, dat het goed is om meer tijd door te brengen in God's Woord.


Ik hoop dat je meeleest/doet!


Links naar Instagram: Geloof in uitvoering

Link naar Whatsapp: Geloof in uitvoering

Link naar Webshop: Webshop


留言


Abonneer voor blogupdates / sign up for blog updates

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page