top of page

Welkom in de wildernis
Dromen, ik doe het graag. Eén droom die ik al langer heb is het delen van mijn creativiteit, vooral op basis van mijn geloof. In het nieuwe jaar wil ik via mijn website (link in bio) heel leuke abonnementen aanbieden om op een creatieve, laagdrempelige manier te groeien in geloof.

Dus, de stoute schoenen zijn aan, de mouwen opgestroopt, tijd om mijn dromen realiteit te laten worden en aan de slag te gaan!


Het eerste onderwerp zal starten op woensdag 14 februari, Aswoensdag, de eerste woensdag van de veertigdagentijd; de tijd voor Pasen. Het zal gaan heten 'Welkom in de Wildernis'. Ik zal de komende tijd wat meer hierover delen en meer uitleg geven over hoe dat dan werkt zo'n abonnement.


Ook ben ik (weer) gestart op Instagram dus wil je me daar volgen klik dan hier.


En ik ben een kanaal gestart op Watsapp 'Geloof in uitvoering', daar kun je me heel eenvoudig volgen, klik dan hier.


Snel meer over 'Welkom in de Wildernis'!


Groeten Renneke

Comments


Abonneer voor blogupdates / sign up for blog updates

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page